Použitie
Papierová utierka Airlaid LIGHT je vhodná pre čistenie ľahko až stredne znečisteného povrchu. Vďaka mäkkosti a jemnému reliéfu veľmi dobre zotrie nečistoty aj mastnotu a pritom nepoškodí ani tie najcitlivejšie povrchy, ako je napríklad sklo alebo nerezová oceľ. Rýchlo a dobre saje ľahké úniky kvapalín, ako sú napríklad oleje, vodu a iné tekutiny. Táto papierová utierka je vhodná najmä do nemocníc a opatrovateľských domov, kde ju môžete použiť aj ako žinku pre utieranie a čistenie ľudského tela. Vhodná je tiež pre čistenie sonografického zariadení alebo iné jemné optiky a mechaniky. V laboratóriách, farmaceutickom priemysle alebo aj v ordinácii zubného lekára môže slúžiť ako podložka pre drobné súčiastky, lekárske vybavenie a pod. Vďaka certifikátu ISEGA je táto utierka vhodná aj do potravinárstva a jedální pre čistenie a utieranie zariadení, skla a riad, ktoré prichádza do styku s potravinami.Výhody
opakovane použiteľná ľahká a príjemne mäkká utierka pre jemné čistenie bezpečné použitie v potravinárskom priemysle a inom hygienickom sektore (certifikát ISEGA)Balenie
Papierová utierka Airlaid Light opakovane použiteľná je dodávaná v perforovanom návine o veľkosti. Jednotlivé utierky sa vďaka perforácii z role ľahko odtrhávajú.Dodatočné parametre
Kategória: | Papierové priemyselné utierky |
---|---|
Hmotnosť: | 3.8 kg |
Druh sorpcie: | univerzálne |
Farba: | biela |
Materiál: | celulóza |
Druh utierky: | |
Šírka role: | 27 cm |
Návin: | 285 m |
Priemer: | role 31 cm |
Priemer dutinky: | 70 mm |
Počet útržkov: | 750 |
Rozmery útržkov: | 27 × 38 cm |
Materiál: | celulóza |
Povrchová úprava: | embosovanie |
Farba: | biela |
Hmotnosť: | 3,8 kg |
Druh sorpcie: | univerzálne |
Utieranie: | ★★☆ |
Čistenie: | ★★☆ |
Leštenie: | ★★☆ |
Pevnosť: | ★☆☆ |
Odmasťovanie: | ANO |
Čistenie skla: | ANO |
Utieranie olejov: | ANO |
Čistenie riedidlami: | ANO |
Do potravinárstva: | ANO |
Certifikát: | ISEGA č. 46189 U17 |
Možnosti likvidácie: | recyklácia, biodegradácia, skládkovanie, spaľovanie |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.